Poliklinika Stradivari

Nastala iz dugogodišnje tradicije specijalizirane prodavaonice ortopedskih pomagala, “Stradivari trade”, te potaknuta potrebom za dodatnom podrškom pacijentima s dijabetesom, Poliklinika Stradivari otvorila je svoja vrata u svibnju 2019.

Primarno zamišljena kao poliklinika koja nudi specijalističke pedijatrijske preglede, s vremenom je proširila svoje djelovanje te sada nudi kompletu specijalističku dijagnostiku za djecu i za odrasle.

Okupili smo vrhunski tim liječnika i osigurali suvremenu dijagnostičku opremu, svojim pacijentima smo na usluzi i  kroz kontinuiranu komunikaciju s liječnicima, edukacije i konzultacije, sistematske preglede za pacijente koji boluju od dijabetesa,  a svojim smo najmlađima prilagodili prostor da bi se kod nas osjećali što ugodnije i prevladali eventualni strah od doktora.

Različitih djelatnosti

Suradnika

%

zadovoljnih pacijenata

Naše djelatnosti

S više od 15 različitih djelatnosti, prilagođenih za djecu i za odrasle, pružamo kompletnu uslugu svim našim pacijentima. Specijalističko-konzilijarni pristup, podrška u vidu edukacija te stalno usavršavanje, razlog su sve većeg broja stalnih pacijenata.

Naš tim

Okupili smo vrhunske stručnjake različitih specijalnosti i subspecijalnosti – liječnike s dugogodišnjim iskustvom, ali i mlade stručnjake iz različitih područja medicine.

Lokacija

Poliklinika Stradivari nalazi se na Trsteniku, na adresi Borisa Papandopula 8b, uz neposrednu blizinu parkinga a do nas možete doći osobnim automobilom, taxijem ili autobusom broj 17 i 8.

Poliklinika Stradivari

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: