Naš stručni tim

Doc. prim. dr. sc. Tomislav Franić, specijalist psihijatar
Doc. prim. dr. sc. Tomislav Franić, specijalist psihijatar
Doc. prim. dr. sc. Tomislav Franić, specijalist psihijatar, dugo je vremena bio prvi i jedini subspecijalist dječje i adolescentne psihijatrije u Dalmaciji. Jedan je od istaknutijih naših stručnjaka na tom polju u cijeloj Hrvatskoj. Ima dvadesetogodišnje kliničko iskustvo iz KBC-a Split, za koje vrijeme je služba proširena iz ambulantne i na dnevnu bolnicu. Osim nacionalnog ističemo i njegovo međunarodno iskustvo u sveučilišnim bolnicama u Dublinu (Irska), Londonu (UK) i Leuvenu u (Belgija). Jedini je psihijatar certificiran za uporabu The Development and Wellbeing Assessment instrumenata u Dalmaciji.

Područje rada dr. Franića je široko kronološki i raznoliko po smetnjama – od emocionalnih smetnji, tjeskobe (anksioznosti), adolescentnih kriza, smetnji ponašanja i narušenih odnosa u obitelji do depresivnih poremećaja, ADHD i psihotičnih poremećaja. Koristi se bihevioralnim i kognitivnim tehnikama (terapija razgovorom) kao i biološkim pristupom.

Predavač je i suradnik na različitim fakultetima uključujući Medicinske fakultete Sveučilišta u Splitu (docent), Zagrebu i Dublinu.

 

Dr.med. Daniela Burazin, specijalist psihijatar-psihoterapeut
dr.med. Daniela Burazin, specijalist psihijatar-psihoterapeut 330

Dr. med. Daniela Burazin, specijalist psihijatar-psihoterapeut, dječja je psihijatrica s iskustvom u radu s odraslima, adolescentima, djecom i njihovim obiteljima.

Iskustvo je stekla u ambulantnom i bolničkom radu sa odraslima te u Poliklinici za rehabilitaciju osoba sa smetnjama u razvoju “Meje” gdje se uže specijalizirala za psihičke smetnje djece i adolescenata, uključujući spektar autizma, ADHD, smetnje učenja, ponašanja i osjećaja, adolescentne krize, konflikte u obitelji.

U svom profesionalnom usavršavanju završila je psihodinamsku psihoterapijsku izobrazbu koja je temelj njenog rada.

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: